Web Analytics

Bedrijven

Bedrijven

Een kort overzicht van 3 populaire bedrijvenIn het huidige bedrijfsklimaat is het belangrijker dan ooit om te weten welke bedrijven er zijn. Of je nu een nieuwe baan zoekt, een bedrijf probeert te vinden om in te investeren, of gewoon nieuwsgierig bent naar de bedrijven die de krantenkoppen halen, het loont om op de hoogte te zijn. Laten we met dat in gedachten eens kijken naar drie van de populairste bedrijven ter wereld op dit moment Amazon, Google en Facebook.

Amazon Ongetwijfeld het meest succesvolle bedrijf op deze lijst, Amazon is een reus in de e-commerce ruimte. Opgericht in 1994 door Jeff Bezos, begon Amazon als een online boekenwinkel voordat het zich uitbreidde naar andere gebieden zoals elektronica, mode, huishoudelijke artikelen en meer.

Tegenwoordig kun je vrijwel alles kopen op Amazon.com. Naast een e-commerce moloch is Amazon ook een belangrijke speler op de markt van cloud computing en produceert het consumentenelektronica zoals de Kindle en Echo.

Google Als er één bedrijf is dat geen introductie nodig heeft, dan is het wel Google. Google, het geesteskind van Sergey Brin en Larry Page, is nu de grootste zoekmachine ter wereld en zorgt dagelijks voor miljoenen zoekopdrachten. Naast zoeken biedt Google ook een reeks productiviteitstools (zoals Gmail en Docs), kaartdiensten (zoals Maps en Earth), en nog veel meer.

En laten we Android niet vergeten het mobiele besturingssysteem dat op miljarden apparaten over de hele wereld draait. Oh, en hadden we al gezegd dat Google nu ook een belangrijke speler is op het gebied van zelfrijdende auto's? Ja, daar zijn ze ook mee bezig. Facebook Opgericht in 2004 door Mark Zuckerberg en een paar van zijn klasgenoten van Harvard, is Facebook nu het grootste sociale netwerk ter wereld met meer dan 2 miljard maandelijks actieve gebruikers. Behalve een plek waar mensen contact kunnen leggen met vrienden en familieleden, is Facebook ook een krachtig marketinginstrument voor grote en kleine bedrijven. En met recente toevoegingen als live video streaming en instant messaging wordt Facebook elk jaar groter en populairder.

Conclusie


Dit zijn slechts drie van de vele populaire bedrijven die er vandaag de dag zijn. Hoewel ze allemaal actief zijn in verschillende bedrijfstakken, hebben ze één ding gemeen ze zijn ongelooflijk succesvol. Als je vooruit wilt komen in de huidige zakenwereld, loont het om kennis te nemen van bedrijven als deze. Wie weet? Misschien werk je ooit voor een van hen.

Huddle Review

Gripzakjes

Sweet 16 cadeau

behanguitverkoop

Gripzakjes

motorbeveiligingsschakelaar

Link toevoegen

Link toevoegen